dimecres, d’octubre 11, 2006

comentari imatge_1

Hola!

una nova activitat, heu de deixar escrita alguna cosa interessant sobre aquesta imatge: conte, història, mentida, descripció, etc. En unes 10-15 línies, però tot ben escrit i sense faltes, d'acord?

Vinga que això és fàcil!

Endavant!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Era una tarda plujossa quan la Marta va mirar a fora i va veura que les plantes estaven plenes de gotes d'aigua, llavors va pensar que li agradaria sortir a jugar sota la pluja.

Anònim ha dit...

Hi havia una vegada una nena que es deia Carla, que va decidir anar a fer un volt pel barri amb les seves amigues la Nuria i la Paula. Aquell dia feia molt fred i la mare de la Carla no li deixaba sortir de casa.
Ella li va dir que sortiria abrigada i que portaria un paraigües per si plovia.Pero la seva mare li va dir que no i la Carla no va sortir de casa fins l'endema.

Anònim ha dit...

Una tarda, quan la Maria va sortir a passejar ,com cada dia després d'un matí plujós, va pensar d'agafar unes flors per a la seva mare.
Però, només de posar la mà damunt d'una fulla, va fer un crit de terror i començà a correr de dret cap a casa, i no va parar fins que es va poder amagar sota el seu llit.
Per què el que hi havia asobre de la fulla, no eren només les gotes de pluja,... sinó també hi havia un caragol! Un caragol gegant, inmens, tot ple de baba! Un caragol que se la mirava, i se la remirava amb uns ulls minúsculs, i que es deia...Manolo.

Anònim ha dit...

Un dia de les vacanses d'estiu un noi que es deia miquel va sorti a fer una excursió qa la muntanya amb els seus amics. Quan van arribar al bosc de la muntanya van veure que totes les fulles estaven mullades, van pensar que era molt extrany que estiguessin les fulles mullades ya que a la ciutat d'on venien no havia plogut, van estar investigant sobre les fulles mullades tota la tarda, fins que van arribar a la conclusió de que potser la boira només havia afectat a la muntanya per alguna rao inexplicable.

Anònim ha dit...

Aquell dia feia molt bon temps així que en l'Albert en Pau i l'Adri van decidir anarse'n a fer un volt a un parc. Hi havien dut unes galetes i entrepans per picar alguna cosa a la tarda quan van acabar de menjar van començar a jugar-hi en el parc i de sobte quan s'ho estaven passant millor va a começar a caure una gran pluja, quan va acabar ja era l'hora de tornar a casa i s'hi van fixar que amb les gotes d'aigua que queden en les fulles amb el sol es fa un petit arc de Sant Martí.

PD: la he cambiado poruqe los teclados del cole no teclean bien xD...

Anònim ha dit...

ok, víctor, ja he esborrat l'altre.