dimarts, d’octubre 31, 2006

comentari imatge_3

Molt bé!
Podem continuar amb aquesta activitat. La millor manera de fer-ho és amb una nova imatge.
A veure què us passa ara pel cap!
Teniu un espai i unes 10-15 línies per expressar-vos.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Una vegada hi havia un nen que es deia Allen Iverson i jugava molt bé a bàsquet però a seva família no tenia diners per que el nen puguès fer aquest esport. Eren bastant pobres i no tenien molt per viure però el talent de Allen era molt bó per despreciar-lo d'aquella manera. El nen necessitava unas vambes per poder jugar i la seva mare va estar disposta a quedar-se un mes sense llum i aigua amb tal de que el seu fill Allen puguesi jugar a bàsquet. Aquest noi va prospear molt com a jugador, i ara juga a la NBA, la millor lliga del món de bàsquet i com és degut, ja no té cap problema a l´hora de tenir unes bambes noves.

Anònim ha dit...

un noi que es deia juan volia unes bambes que avia vist en una botiga,pero ell no s'ho podia pagar peruqe no tenia prous diners, així que l'hi va dir a la seva mare que si l'hi podia donars diners, la seva mare l'hi va dir que sels guanyes i que per cada feina de casa que fes l'hi donaria 5 euros, i així ho va fer, al cap d'una setmana ja tenia les bambes noves.

Anònim ha dit...

Si ens fixem nosaltres soms uns egoistes ya que nomes, majoritariament, ens interesa les marques de les bambes y nosaltres sabem,com sabem que en el tercer mon molta gent donaria la seva vida per poder tenir unes bambes qualsevols per no fer-se pols als peus.Tenim que tenir en compte que amb cualsevol cosa nostres teniem que estar satisfets y pensar: si nostres tenim o no tenim rao.

Anònim ha dit...

Per jugar a qualsevol esport necessites unes bambes.Però sempre et comprarás unes bambes que t'agradin els seus colors,la seva forma,que les porti algún jugador famós,etc.
Però també hi ha la comoditat que tinguin,si t'agafen bé els peus,etc.
Un problema per escollir bambes també es la seba mida.Jo tinc aquest problema,a mi m'agraden les bambes que porta Vince Carter,que són de marca Nike Shoxs,però no trobo per en lloc.Però si jo si fos un jugador famós no tindria aquest problema,perque me les fabricarien al meu gust i a la meva mida.

Anònim ha dit...

L' aniversari del meu gerà Ismael es el 29 de Novembre, i ya k les seves bambes de basket estan molt brutes i li van grans,havia pensat regalar-li unes de noves. Un dilluns vaig anar a la tenda de esport que hi ha al costat de la meva casa.Quan vaig preguntar si tenien unes bambes de basket de número del 50, es va quedar bocabadat. Després em va dir que no tenien unas bambes d' aquest número.