dimarts, de novembre 07, 2006

comentari imatge_4

Ja la tenim aquí!
Ja fa uns dies d'aquesta visita, però alguna cosa us sonarà...
apa, deixeu 10-15 línies de comentari!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això, això, això és el que vaig veure al somni tan estrany que vaig tenir ahir...
Al dia següent havíem d'anar d'excursió a la Sagrada Família i em sonava una mica.
Al somni en ficava en una dimensió diferent, per un túnel del temps tot ple de colors diferents, després s'escoltava un soroll com de si alguna persona parlés pero tampoc no era això.
Al final sortia aquesta imatge que m'índicava que mai sabria el que volia dir aquell somni.

Anònim ha dit...

Abans d'anar a aquesta excursió pensaba que la Sagrada Família era un monument arquitectònic i prou, que només el veia quan passaba per allà per casualitat i que l'únic de curiós que tenia era que fos interminable.
Però després d'aquesta excursió m'he donat compte de que la decoració de les façanes és molt curiosa, com un llibre.
L'absis és la primera part que es va construir, la façana del Naixement la més alegre, la de la Passió simbolitza la mort i la nau central és al bell mig del Temple. Com es veu, esta plena de detalls. Et podries passar una tarda descobrint curiositats.

Anònim ha dit...

Avans d'anar a l'escurcio de la sagrada familia nomes savia que era una catedral que hi havia a barcelona i poc mes,pero ara que la em visitat he decovert coses molt interesants sobre la sava estructura i el seu constructor que era en gaudí i que esta subencionada per els diners de las entradas que paguen els turistes per a visitarla. encara no esta acavada i queda moltas obres per fer.
Es una visita molt interesant la de la sagrada familia no es aburrida al contrari es molt interesant, per que no nomes aprens de la historia, també te unes vistes impresionats de adalt de les seves torres, te unes escales de cargol mólt llargues. Es una visita molt interesant no dexis de veurela.

Anònim ha dit...

Yo que soc un nen Sevilla no coneixia molt la Sagrada Família... weno quasi res.
Quan vaig vindre a viure a aquesta ciutat:Barcelona sabia que hi havia un home que era molt conegut per a tota la ciutat era Antoni Gaudi.
Aquest home va fer la Sagrada Família
una catedral molt antiga y que encara no l'han acabat.
Yo vaig anar amb la meva escola de excursió y vaig veure que estava plena de detalls y moltes curiositats con per exemple unes totugues que hi havien a sota d'unes columnes.
Yo a mi em va agradar molt la visita us aconsejo que aneu a veurala.