dimarts, de novembre 14, 2006

comentari imatge_5

vinga va... la última imatge per comentar!
Ja sabeu com funciona, només són 10-15 línies que tractin un tema sobre el que vosaltres veieu aquí!
Apa, a treballar!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

quan vaig arribar al camp amb la bicicleta vaig veure un home amb una manta. Vaig quedarme parat pensant que era. Llavors vaig veure com el home va treure del seu cotxe una bombona.
Llavors ho vaig esbrinar , era un globus , peró, sense cistell. Llavors vaig veure com l'home començava a inflar-lo. Quant estava apunt no se que va passar,peró, va començar a desinflar-se i l'home va pujar al cotxe i s'en va anar.

Anònim ha dit...

Un dia vaig anar amb els meus amics a passar el dia al camp. Quan ja vam arribar i vaig baixar del cotxe, vaig veure que no hi havia ni un sol núvol al cel i el sol em va somriure i em va picar l'ullet però no li vaig donar gaire importància, em va cridar més l'atenció un home que estava al centre de l'esplanada amb un globus gegant. L'home va dir que estava fent senyals als extraterrestres, però un dels meus amics que estava llençant pedres, va foradar el globus i l'home va desaparèixer en la immensitat del cel.

Anònim ha dit...

Un dimarts, dia 21 de Novembre, just el dia que havia d'entregar un petit treball, per a en Jordi, sobre una imatge que ell posava a la seva pàgina web, hi vaig veure, per la finestra de l'escola, una cosa molt extranya...era un home mes ben vell, d'una estatura mitjana, amb els cabells blancs i d'ulls clars...al principi, no vaig veure ven be que era el que feia però més tard ho vaig poder apreciar; el vell home tornava de fer un volt amb el seu extrany globus, ja que en comptes d'anar-hi a sobre, el sostenia amb les seves mans... com ho podia haver fet? Com s'ho havia fet per viatjar-hi així? Res tenía explicació. Des d'aquell dia vaig creure en l'impossible!

Anònim ha dit...

Era un matí d'estiu calorós i un grup d'amics van aprofitar per anar a la platja i allí van estar fins que va entrar la nit. Quan es van adonar que era molt tard i la platja estava buida excepte per un únic home vell i d'aparença misteriosa, el qual estava preparant un gran globus aerostàtic que ja estava a punt per enlairar-lo. L'home els va mirar fixament i els va preguntar si volia que els portés en globus i ells van acceptar així que van pujar al globus i es van enlairar, però al cap d'una estona els nois es van adonar que l'home no els portava a casa si no a un altre lloc, i quan van anar a dir-li que s'equivocava de camí es van desmaiar. Això es l'últim que es va saber d'aquests nois.